Pakej Katering dan Perkahwinan Lengkap 2019-2020-2021

May 2, 2018 by Zada Event

Pakej Perkahwinan & Catering & Wedding Planner - Zada Event
Image is not available

For a space to host memorable events,. Our well-equipped and spacious ‘Pillarless’ ballroom is the ideal setting for both business and social functions. An exclusive ‘panoramic swimming pool’ view at pre-function foyer complements The Ballroom to welcome the guests.

May 22, 2018 by Zada Event

Image is not available
Pakej Perkahwinan 2019-2020-2021

Menawarkan Harga Minimum 100 Pax - 1000 Pax.Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan oleh Zada Event Management termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda. Majlis Dari Serba Sederhana Mampu Bayar Sehinggalah Ke Majlis Super Eksklusif Bergantung Kepada Kehendak Pelanggan. Kami Berpengalaman Menguruskan Ratusan Events, Maka Tenanglah Anda, Kelancaran Majlis Penting Anda Berada Dalam Tangan-Tangan Profesional.

Jun 9, 2018 by Zada Event

Image is not available

Whether you are planning a grand-scale, formal affair or an intimate and relaxed ceremony with your nearest and dearest, our dedicated Wedding Coordinators are on hand throughout the planning process to ensure that your dream day turns into a reality.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Pakej Katering dan Perkahwinan Lengkap 2019-2020-2021

Pakej Katering dan Perkahwinan Lengkap 2019-2020-2021, Dari Pakej 100pax, 300pax, 500pax,1000pax dan 1500pax,Katering sajian Melayu, khususnya semakin mendapat tempat kerana untuk menjayakan sesebuah majlis bukannya mudah, tambahan lagi apabila majlis tersebut memerlukan penyediaan makanan kepada tetamu dalam skala yang besar. Anda tentulah mahu yang terbaik ketika majlis anda berlangsung, lebih-lebih lagi apabila majlis itu merupakan majlis istimewa bagi anda seperti majlis perkahwinan, majlis aqiqah anak, rumah terbuka hari raya dan sebagainya.

List Menu yang menjadi permintaan pasangan mempelai

SUDUT SANTAI
Air tea
Kueh 3 jenis
Bubur kacang

MAKAN BERADAP
Ayam golek
Ikan siakapa masak masam manis
Udang berhias
Lauk sedia ada

KATERING
Nasi minyak 
Nasi putih 
Ayam masak merah/goreng berempah
Daging masak hitam/rendang/black paper
Dalca sayur
Acar buah
Papadom
Air kordial
Plan water
Buah potong (tembikai dan oren)

Dewan Berhawa Dingin
Dekorasi Dewan
Pelamin
Busana
Make Up Sanding
Centre pieces Meja Tetamu
Hiasan Meja Makan Beradab

Lokasi majis perkahwinan bakal raja sehari merupakan elemen terpenting di dalam mejayakan majlis perkahwinan yang gilang gemilang yang di sediakan oleh Zada Event untuk pakej Pakej Katering dan Perkahwinan Lengkap 2019-2020-2021

Falsafah utama yang dipegang oleh ZADA EVENT adalah untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan mereka dengan menyediakan servis bertaraf 5 bintang tetapi pada harga yang berbaloi. Mereka juga mengamalkan penyediaan makanan yang halal, bersih dan mengikut piawaian yang ditetapkan.

Terdapat juga pakej yang ditawar berserta perkhidmatan sistem PA dan DJ, baju pengantin, pelamin, mekap dan dandanan dan sebagainya yang memudahkan anda yang berkira-kira untuk mengadakan sebuah majlis perkahwinan tanpa perlu bertukar menjadi Bridezilla.

Terdapat lebih daripada 12 pakej menu yang boleh anda tempah melalui mereka yang bersesuaian dengan kehendak anda seperti Menu Buffet, Menu Pakej Penuh, Menu Minum Petang dan banyak lagi. Harga bagi setiap menu pula adalah berbeza-beza, tetapi, pastinya berbaloi.

MALAY WEDDING BUFFET

Nasi minyak 70% Nasi putih 30% Ayam masak merah /ayam goreng berempah Daging masak hitam /daging masak kari kawah Dalca sayuran Keropok / papadom Buah-buahan Air cordial orange atau manga Tea tarik (400pax) Bubur kacang hijau (400pax) LAUK PENGANTIN Udang panjat 2x Ayam golek 2x Siakap 3 rasa 2x Pemanis mulut 10x Kek 3 tingkat

Pakej Perkahwinan Exclusive Murah 2019-2020-2021

Pakej Perkahwinan | Wedding Package | Exclusive Grand Hall Murah 2019-2020-2021 di Tawar kan oleh Zada Event bagi pakej 300pax, 500pax, 1000pax dan 1500pax dengan gaya exclusive di Kelab Golf dan venue-venue yang di sediakan di Selangor, Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan.

PAKEJ PERKAHWINAN

PELAMIN ANDAMAN EKSKLUSIF
1. PELAMIN DEWAN EKSKLUSIF
2. BACKDROP PELAMIN
3. BACKROP LAYAR 4 FT
4. FLOWER BOX 2X 3 FT
5. PILLAR BUNGA
6. KERUSI PELAMIN EKSKLUSIF
7. SET ALAT RENJIS (SEKIRANYA MAHU)
8. BUNGA TANGAN
9. BANTAL TANGAN

FOTOGRAFI & VIDEOGRAFI PROFESIONAL

SESI FOTOGRAFI SANDING
1. MAIN PHOTOGRAPHER ON LOCATION
2. CUSTOM ALBUM STANDARD 20 PAGES
3. DVD SOFT COPY
4. FRAME
5. 1 MAIN VIDEOGRAPHER SHOOT HIGHLIGHT

MALAY WEDDING BUFFE

Nasi bukhra /nasi arab (berasmathi) 70% Nasi putih 30% Ayam masak merah /goreng berempah/goreng herba Daging masak hitam /kari kawah Dalca sayur campuran Acar buah Peria goreng mamak style Keropok /papadom Ulam –ulaman Sambal belacan Buah –buahan Bubur kacang hijau /bubur cha –cha (400pax) Kuih melayu 2 jenis (400pax) Cendol (400pax) Tea tarik (400pax) Iced orange/grape iced cordial
LAUK PENGANTIN Udang panjat 2x Ayam golek 2x Siakap 3 rasa 2x Pemanis mulut 10x Kek hiasan 3 tingkat

previous arrow
next arrow
Slider